Tiden går fort

Bubblan och Arrows flickor är snart 12 veckor, två av kattungarna har fått nya hem och en kattunge stannar kvar i katteriet. Calle kommer att bo kvar med mamma Raisa till i sommar och flyttar sedan till Finland, han är en efterlängtad kille som haft en matte långt innan han blev född.

 

 

Bubblan och Arrows ungar

Bubblan är mamma för första gången och en fantastik sådan. Hon tar så fint hand om sina småkatter hon är tålmodig och lugn och har dessutom gott om mjölk. Till helgen blir tjejerna 4 veckor och då ska de få börja smaka köttfärs. Länk till information om kullen finns här.

En liten film på tjejerna finner Ni här:

Film av  Maja Morris.

Glöm inte att kolla på vår Instagram, Arkeangelns_russianblue, där vi uppdaterar med bilder. Ett tips är att använda iconen i sidfoten för att komma till Instagram.

 

Goldie och Howards dotter, Zoe

Den 11 maj kom en efterlängtad lite flicka. Vi har under 1,5 års tid försökt få Goldie dräktig. Vi har besökt Danamark två gånger, tack Maria Malevich för att du har varit så tålmodig med oss och låtit Goldie få träffa Bossen. Hon lurade oss, vi trodde länge att det hade lyckats men det var fel. Så flyttade vår egen fina kille FI*Zarin Howard in till Goldie och Goldies mamma Hindra. Dom har parat sig, Howard har varit påpasslig på alla sätt men någon dräktighet blev det inte. Men så till vår glädje, när vi hade beställt tid för fertilitetsutredning så visade Goldie tecken på dräktighet och hon växte och växte. Att en liten kattunge kunde ta så stor plats förvånade oss, vi väntade oss någon mer. Men vi är glada och lyckliga över vår ”lilla” tjej, Zoe.

Mer information finner Ni här.

 

 

 

Unos och Alice små skatter

S*Ärke Ängelns Uno och S*Grrr Stella Theta Serpentis ”Alice” fick tre ljuvliga småkatter den 5 november. En blå flicka, en maskad flicka och en maskad pojke.  Läs mera på www.seglarkatten.se

Välkomna Xavier och Yannick

Den 21 oktober föddes Xavier,  ett dygn senare den 22 oktober föddes lillebror Yannick med lite hjälp av värkstimulerande medel. Pojkarna är döpta efter de röda rosorna Xavier Olibo och Yannick Noah.