Goldie och Howards dotter, Zoe

Zoe 2 veckor

Den 11 maj kom en efterlängtad lite flicka. Vi har under 1,5 års tid försökt få Goldie dräktig. Vi har besökt Danamark två gånger, tack Maria Malevich för att du har varit så tålmodig med oss och låtit Goldie få träffa Bossen. Hon lurade oss, vi trodde länge att det hade lyckats men det var fel. Så flyttade vår egen fina kille FI*Zarin Howard in till Goldie och Goldies mamma Hindra. Dom har parat sig, Howard har varit påpasslig på alla sätt men någon dräktighet blev det inte. Men så till vår glädje, när vi hade beställt tid för fertilitetsutredning så visade Goldie tecken på dräktighet och hon växte och växte. Att en liten kattunge kunde ta så stor plats förvånade oss, vi väntade oss någon mer. Men vi är glada och lyckliga över vår ”lilla” tjej, Zoe.

Mer information finner Ni här.

 

 

 

Unos och Alice små skatter

AoU-kittens

S*Ärke Ängelns Uno och S*Grrr Stella Theta Serpentis ”Alice” fick tre ljuvliga småkatter den 5 november. En blå flicka, en maskad flicka och en maskad pojke.  Läs mera på www.seglarkatten.se

Välkomna Xavier och Yannick

3v y_x

Den 21 oktober föddes Xavier,  ett dygn senare den 22 oktober föddes lillebror Yannick med lite hjälp av värkstimulerande medel. Pojkarna är döpta efter de röda rosorna Xavier Olibo och Yannick Noah.

Uno och Raisa väntar smått

Uno och Raisa

Uno och Raisa träffades i Augusti och glädjande nog väntar Raisa kattungar i slutet av vecka 43. Vi har väntat så länge på att Raisa skall få kattungar igen så glädjen är mycket, mycket stor. Raisa är nöjd och tillfreds, aptiten är stor och magen är lite rund.

Uno och Raisa

Planerade kullar hösten 2015

Foto: Kristina Wessén

Under hösten planerar vi att para ”Goldie”, S*Ärke Ängels Golden Delicious med ”Bossen”, Velva’s Bruce The Boss of Malevitch kullens stamtavla hittar ni här:

Stamtavla

Vi planerar även att låta ”Raisa”, SC S*ÄrkeÄngelns Raisa träffa ”Uno”, S*Ärke Ängelns Uno. Kullens stamtavla finner ni här:

Stamtavla