Goldie och Howards dotter, Zoe

Den 11 maj kom en efterlängtad lite flicka. Vi har under 1,5 års tid försökt få Goldie dräktig. Vi har besökt Danamark två gånger, tack Maria Malevich för att du har varit så tålmodig med oss och låtit Goldie få träffa Bossen. Hon lurade oss, vi trodde länge att det hade lyckats men det var fel. Så flyttade vår egen fina kille FI*Zarin Howard in till Goldie och Goldies mamma Hindra. Dom har parat sig, Howard har varit påpasslig på alla sätt men någon dräktighet blev det inte. Men så till vår glädje, när vi hade beställt tid för fertilitetsutredning så visade Goldie tecken på dräktighet och hon växte och växte. Att en liten kattunge kunde ta så stor plats förvånade oss, vi väntade oss någon mer. Men vi är glada och lyckliga över vår ”lilla” tjej, Zoe.

Mer information finner Ni här.